Live Live

College wil in gesprek met de bewoners

Gepubliceerd: Woensdag 27 februari 2019 13:55

College wil in gesprek met de bewoners

Op dinsdagavond 26 maart kunnen inwoners van Hellevoetsluis in gesprek met het college van burgemeester en wethouders. 

Hellevoetsluis - Het college van burgemeester en wethouders is vorig jaar na de gemeenteraadsverkiezingen enthousiast aan de slag gegaan voor haar mooie stad en haar inwoners. Het college wil nu graag met de inwoners in gesprek over vier thema’s die terugkomen in het collegeprogramma.

Heeft u een mening over een of meerdere van de vier thema’s en wilt u daarover in gesprek met de burgemeester en wethouders? Dan bent u van harte welkom op dinsdagavond 26 maart in het gemeentehuis. Let op: aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar communicatie@hellevoetsluis.nl met daarin uw voorkeur voor een thema. Vermeld aub ook uw naam en de wijk waarin u woont. Het aantal plaatsen is beperkt.

Datum: dinsdag 26 maart, tijd: Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur (einde ongeveer 22.00 uur), locatie: Gemeentehuis, Oostzanddijk 26 Hellevoetsluis

Thema’s

 1. Cultuur in de wijk
  Het cultuurbeleid is erop gericht om cultuur meer de wijken in te brengen, vanuit de uitgangspunten verbinden, verjongen, versterken, verbreden en vernieuwen. Hoe kunnen we deze ambitie samen realiseren? Wat vindt u als inwoner belangrijk en hoe kunt u bijdragen?
 2. Verkeer
  Zowel ‘bereikbaarheid’ (in en om Hellevoetsluis) als ‘veiligheid’ is belangrijk voor het college. We willen nul verkeersslachtoffers in Hellevoetsluis. Welk verkeersgedrag ervaart u als inwoner en welke invloed heeft dit op de verkeersveiligheid?
  3. Werkgelegenheid
Investeren in werkgelegenheid is een speerpunt in het collegeprogramma. Natuurlijk doen we daar dingen voor zoals het ontwikkelen van Kickersbloem 3. Maar hoe kunnen we met elkaar nog meer de werkgelegenheid bevorderen? En hoe kunnen we zorgen dat we ‘werk’ en ‘werkzoekenden’ goed met elkaar verbinden?
 1. Veilig wonen
  In twee gespreksrondes praten we graag met u over je veilig voelen in je eigen omgeving en over hoe je als oudere inwoner langer zelfstandig kunt blijven thuis wonen.

Collegeprogramma lezen?
Ga naar www.collegeprogrammahellevoetsluis.nl

Deel deze pagina: