Live Live

COLUMN: "Een betere wereld begint bij jezelf"

Dinsdag 14 november 2023 12:45

COLUMN:

Stel je eens voor: een paar jaar geleden bevond ik me in een leven waarin ik niet volledig mezelf kon zijn. De spiegel weerkaatste negativiteit en twijfel. "Je bent niet goed genoeg. Wie wilt jou nou? Je zult nooit iets bereiken."

Maar weet je, soms is het juist op het moment dat we diep in de put zitten, dat we het krachtigste verlangen voelen om onszelf te bevrijden. Het was op dat moment in mijn leven dat ik besloot het roer om te gooien. Ik vond de moed om te kiezen voor mezelf, om te ontdekken wie ik werkelijk ben en waar mijn hart naar verlangt. Mijn naam is Marigna Franzani, getrouwd met de liefde van mijn leven en gezegend met een samengesteld gezin van zes kinderen.


Van kinds af aan voelde ik de drang om anderen te helpen, om een positieve impact te hebben. Maar zoals het leven vaak doet, wierp het uitdagingen op mijn pad die mijn eigen kracht in twijfel trokken. Obstakels die me deden struikelen, maar me uiteindelijk hielpen opstaan.

Nu, meer dan twee jaar verder, sta ik in mijn zielsmissie. Waarom nu pas? Omdat het nooit te laat is om je passie te volgen, om je ware zelf te vinden en een positieve impact te maken.

In deze reis van zelfontdekking besef ik dat de ware kracht van verandering begint met verbinding. Verbinding met onszelf en met anderen. Ik nodig je uit om de komende tijd met mij mee te gaan, terwijl ik je meeneem in een magische wereld van alles wat op mijn pad komt en meer. Verbinden, inspireren en ondersteunen zijn mijn kernwaarden! Laat PureKracht je inspireren.

Tot volgende week.

Liefs,
Marigna Franzani

Deel deze pagina: