Live Live

Concert in de Dorpskerk

Gepubliceerd: Maandag 03 juni 2019 01:35

Concert in de Dorpskerk

In plaats van voor bepaald repertoire te kiezen, zijn sopraan Anna Majchrzak en pianist/organist Arjan Breukhoven kriskras door het musical-, opera- en liedrepertoire gegaan. 

Spijkenisse - Op zaterdagmiddag 15 juni zal sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, samen met pianist/organist Arjan Breukhoven een concert geven in de Dorpskerk van Spijkenisse. Het thema van dit concert is Songs of Fantasy. Dit middagconcert zal om half twee beginnen.

Sopraan Anna Majchrzak treedt in vele landen van de wereld op als vocale soliste bij André Rieu en pianist/organist Arjan Breukhoven speelt solistisch ook jaarlijks op talrijke internationale concertpodia. Beiden nemen u mee in de Songs of Fantasy!

Een concert vol met de mooiste muziek van Andrew Lloyd Webber, Ramirez, Piazzolla, Cilea, Dvorak, Parton, Morricone en vele andere beroemde componisten. Gekozen is voor enkele bekende songs maar ook voor wat minder bekend repertoire.

In plaats van voor bepaald repertoire of een bepaald format te kiezen, zijn sopraan Anna Majchrzak en pianist/organist Arjan Breukhoven kriskras door het musical-, opera- en liedrepertoire gegaan en hebben zij de krenten uit de pap gehaald. Een ontroerend en beeldschoon programma is het resultaat wat tijdens het concert in de Spijkenisser Dorpskerk zal worden uitgevoerd.

Eén van de favoriete liederen van Koningin Màxima is Alphonsina y el mar, op bijzonder indrukwekkende wijze tijdens het concert vertolkt. Het zal zeker één van de hoogtepunten van dit concert worden.


Het concert begint om 13.30 uur en de toegang is € 10,-. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk en te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda

Deel deze pagina: