Live Live

Concert met expositie

Gepubliceerd: Woensdag 13 februari 2019 15:32

Concert met expositie

Het gevarieerde en aantrekkelijke programma bestaat uit een aantal klassieke werken van Bach, Händel, Albinoni en Telemann. 

Oostvoorne - Zaterdagavond 2 maart a.s. geven ‘Die Bachfreunde’ o.l.v. Nigel Hutson een concert in de Dorpskerk, Kerkplein 1. Aanvang is om 20.00 uur. Tijdens het concert is er tevens een expositie van Ria Brasser, kunstschilder en van Joyce Ledoux, beeldhouwer.

Het gevarieerde en aantrekkelijke programma bestaat uit een aantal klassieke werken van Bach, Händel, Albinoni en Telemann. ‘Die Bachfreunde’ is een enthousiaste groep van 11 amateurmusici die regelmatig meewerken aan kerkdiensten en concerten verzorgen in de regio’s Voorne-Putten en West-Brabant. Het ensemble heeft een aantal succesvolle concerten in Zuid-Frankrijk en België gegeven.

De sopraan Corina Overgaauw zingt van J.S. Bach aria’s uit Cantate 199, van Handel uit Theodora en uit Solomon. Daarnaast worden o.m. delen uit het altvioolconcert van Telemann en een concert voor hobo en strijkers van Albinoni uitgevoerd.

De toegang is gratis. Vrije gift na afloop van het concert ter bestrijding van de onkosten. Met een drankje is er dan gelegenheid om met de kunstenaars na te praten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Constance Brugmans-Bergijk, telnr. 06 22 24 34 45.

Deel deze pagina: