Live Live

Concertserie bij brandweermuseum

Gepubliceerd: Vrijdag 03 juni 2022 13:32

Concertserie bij brandweermuseum

Het brandweermuseum is een prima en vooral gezellige locatie voor de muziekavonden, en alle voorzieningen zijn natuurlijk aanwezig.

Hellevoetsluis - Zaterdag 11 juni is het eerste zaterdagavondconcert bij het brandweermuseum. Na de successen van voorgaande jaren is er ook in 2022 weer een serie van deze populaire concerten. Het is dit keer de muziekvereniging Sempre Crescendo uit Hellevoetsluis die de aftrap van deze leuke serie zal verzorgen.

Het programma geeft een bonte mix van allerlei stukken, waarbij het orkest zich op zijn best zal laten horen. Zo zal er veel muziek passeren met een Europees tintje zoals Te Deum van Charpentier, en het Schotse Highland Cathedral. Maar ook muziek uit de musical Les Miserables, en de Doe Maar Medley uit de eigen popmuziek. Dan ook nog prachtige muziek uit Baskenland en Oostenrijk. Uiteraard zal een mooie mars niet ontbreken in het programma!

Het wordt weer volop genieten in het brandweermuseum! Het brandweermuseum is een prima en vooral gezellige locatie voor de muziekavonden, en alle voorzieningen zijn natuurlijk aanwezig. Het concert begint rond de klok van 19.30 uur, maar bent u iets later, is dat geen probleem want zolang er plek is kunt u altijd binnen komen.

Voor de komende weken staan er een aantal concerten in de agenda. Op 18 juni speelt de muziekvereniging Voorne en Putten, op 25 juni de Sea Sound Bigband, 2 juli de Delta Swing band op 9 juli zal de Sir Ollivers Band uit Den Bommel de serie afsluiten. Alle concerten beginnen om19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur en ….. ze zijn gratis toegankelijk.

Deel deze pagina: