Live Live

Concertserie brandweermuseum

Gepubliceerd: Vrijdag 24 mei 2019 15:40

Concertserie brandweermuseum

Voor de komende weken staan er weer een aantal concerten in de agenda, te beginnen as. zaterdag met de Delta Swing band.

Hellevoetsluis - Zaterdag 1 juni is het eerste zaterdagavondconcert bij het brandweermuseum. Na de successen van voorgaande jaren is er ook in 2019 weer een serie van deze populaire concerten. Het is dit jaar de Delta Swing band die de aftrap van deze leuke serie zal verzorgen.

De Delta Swing Band zorgt alle jaren al voor een volle zaal en zal dit jaar niet anders zijn. De Delta Swing Band is een Big Band / Jazzorkest, dat zich primair richt op het spelen van Jazz muziek uit de jaren ‘40 -’50. De band bestaat uit ervaren, muzikaal gelouterde en menselijk goed met elkaar “klikkende” muziek vrienden uit de omgeving van Hellevoetsluis en zelfs uit Rotterdam. De 18 man sterke formatie onder de muzikale leiding van Marcel Streef, kent flink wat blaaswerk in de vorm van trompetten, trombones en saxofoons, aangevuld met een ritme sectie bestaande uit bas, gitaar, drums en keyboard die deze bigband helemaal compleet maakt. En natuurlijk, wat is een bigband zonder zangeres.

Het wordt weer volop genieten in het brandweermuseum! Het brandweermuseum is een prima en vooral gezellige locatie voor de muziekavonden, en alle voorzieningen zijn natuurlijk aanwezig. Het concert begint rond de klok van 19.30 uur, maar bent u iets later, is dat geen probleem want zolang er plek is kunt u altijd binnen komen.

Voor de komende weken staan er een aantal concerten in de agenda. Op 8 juni speelt de Sea Sound Bigband, op 15 juni de muziekvereniging Voorne en Putten, 22 juni het dagorkest Voorne en Putten, 6 juli de muziekvereniging Sempre Crescendo en op 13 juli komt de Sir Ollivers Band uit Den Bommel de serie afsluiten.

Alle concerten beginnen om19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur en ….. ze zijn gratis toegankelijk!

Deel deze pagina: