Live Live

Crowdfunding actie voor alleenstaande moeder

Gepubliceerd: Woensdag 17 augustus 2022 12:35

Crowdfunding actie voor alleenstaande moeder

Na de brand heeft Cher helemaal niks meer over en staat ze met haar twee kinderen op straat. 

Spijkenisse - Cher is een alleenstaande moeder met twee dochters van 4 en 10 jaar oud. Afgelopen zaterdag 13 augustus jl. is er brand ontstaan in haar huis op de Borstelgras in Spijkenisse.

Na de brand heeft Cher helemaal niks meer over en staat ze met haar twee kinderen op straat omdat het huis natuurlijk onbewoonbaar is verklaard. Zij en haar beide dochters moeten nu weer helemaal vanaf 0 beginnen.

Nu is Cher iemand die nog nooit haar hand heeft opgehouden. Cher weet altijd zelf van niets, iets te maken en is blij, tevreden en dankbaar met het minste geringste.

Omdat zij dus nooit een crowdfunding actie zou houden voor zichzelf, doet een goede vriend dat nu voor haar en hoopt via deze weg voldoende geld in te zamelen zodat Cher en haar beide dochters zo spoedig mogelijk weer verder kunnen met het normale leven.

Gelukkig zijn ze zelf ongedeerd gebleven en dat is het allerbelangrijkste, maar het zou fijn zijn als ze dit drama zo spoedig mogelijk kunnen vergeten door opnieuw te kunnen beginnen. En dat kan alleen als er geld is voor het huis en alle spullen, want ze zullen echt alles opnieuw moeten kopen.

Hoe klein de bijdrage ook is, alle hulp is welkom!

https://steunactie.nl/actie/hulp-na-brand-in-huis/-11930

Deel deze pagina: