Live Live

Cultuurweek 2024 in Gemeente Voorne aan Zee

Zondag 14 januari 2024 09:10

Cultuurweek 2024 in Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee - Het thema van deze editie is; Kleurrijk Voorne aan Zee.

Ook dit voorjaar wordt weer de Cultuurweek van Voorne aan Zee georganiseerd. Het doel van de Cultuurweek is om bewoners laagdrempelig kennis te laten maken met het bestaande culturele aanbod in onze gemeente, talenten te laten ontdekken en gelijkgestemden te ontmoeten.

SBO, Bibliotheek Zuid Hollandse Delta, Welzijn Ouderen, PUSH en gemeente Voorne aan Zee zijn al begonnen met de voorbereidingen voor deze Cultuurweek. Zet de data alvast in jullie agenda: zaterdag 16 maart zal de Cultuurweek geopend worden en op zondag 24 maart sluiten ze hem weer af.

Het thema van deze editie is; Kleurrijk Voorne aan Zee.

Organiseer je zelf iets op cultureel gebied? Ze nemen je activiteit graag op in het programma. Denk aan muziek, (klein)kunst, bijeenkomst, evenement(je), open dag van je vereniging/ stichting/ organisatie of iets anders op cultureel gebied. Zowel reeds geplande als speciaal voor deze week georganiseerde activiteiten zijn welkom.

Aanmelden voor 16 februari via cultuurweek@voorneaanzee.nl.

De activiteit moet betrekking hebben op cultuur in de breedste zin van het woord. Alle activiteiten zijn van klein tot groot, ook in leeftijd. Twijfel je of jouw plan past? Neem contact met hen op!

Het programma is natuurlijk nog niet helemaal helder, maar wat zij organiseren is:

- Op meerdere locaties een ludieke startbijeenkomst zaterdag 16 maart
- Een buurtkunstwedstrijd met tentoonstelling en prijsuitreiking
- Openstelling van Buurtkamers
- Plaatsing van activiteiten, zover je dit zelf nog niet hebt gedaan, op Fijn je te Zien.
- Extra aandacht in diverse nieuwsbulletins

Weet ook dat op 15 en 16 maart NL-Doet is en zaterdag 23 maart de nationale Opschoondag georganiseerd wordt. Ook daar kunnen activiteiten rond georganiseerd worden.

Ze zien jullie activiteiten tegemoet!

Deel deze pagina: