Live Live

Cultuurweek Voorne aan Zee 2024 bijna van start

Maandag 11 maart 2024 10:51

Cultuurweek Voorne aan Zee 2024 bijna van start

Voorne aan Zee - Het doel van de Cultuurweek is om bewoners laagdrempelig kennis te laten maken met het bestaande culturele aanbod. 

Heb je het al vernomen? De Cultuurweek Voorne aan Zee start binnenkort! In de week van 16 tot 24 maart zijn er ruim 70 activiteiten benoemd door de werkgroep. Dit is niet het gehele aanbod in Voorne aan Zee, er is zoveel meer. Kijk voor het gehele aanbod in de diverse culturele agenda’s en ladders.

Kom eens uit je comfort zone en ontdek wat er op cultureel gebied te beleven is. Het doel van de Cultuurweek is om bewoners laagdrempelig kennis te laten maken met het bestaande culturele aanbod in onze gemeente, talenten te laten ontdekken en gelijkgestemden te ontmoeten. Het thema van deze editie is; Kleurrijk Voorne aan Zee. Ze denken met dit thema de gevarieerdheid van onze gemeente te benadrukken.

Voor de diverse activiteiten kun je kijken op FijnjeteZien.nl/cultuurweek en/of op andere nieuwssites voor de culturele mogelijkheden. Wil je vast aanmelden voor volgend jaar? Mail gerust naar cultuurweek@voorneaanzee.nl

Deel deze pagina: