Live Live

CVDKS met 'Mais Oui' naar het eenakterfestival

Gepubliceerd: Dinsdag 29 januari 2019 13:34

CVDKS met 'Mais Oui' naar het eenakterfestival

De groep heeft het ‘Mai Oui’ op 23 tot en met 25 januari met groot succes gespeeld in de eigen theaterzaal.

Spijkenisse/Brielle - Zondag 3 februari as. staat de toneelproductiegroep van Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) op het eenakterfestival in het BREStheater te Brielle met 'Mais Oui'. De eenakter, geschreven en geregisseerd door Lenneke Mietes, vertelt het verhaal van een bruidsboetiek die op het randje van faillissement balanceert wanneer op een dag een bijzondere klant de winkel binnenstapt.

De groep heeft het ‘Mai Oui’ op 23 tot en met 25 januari met groot succes gespeeld in de eigen theaterzaal. De mix van ervaren spelers en nieuw talent zorgt voor fris spel en de spelers weten het publiek zowel mee te nemen in het verhaal als op sommige momenten flink te verrassen. Na de voorstellingen reageerden bezoekers zeer positief, de toneelproductiegroep bereikt iedere jaar een hoger niveau zonder aan spelplezier in te boeten.

Wil je 'Mais Oui' en vijf andere eenakters van amateurgroepen uit de regio zien? Kom dan op 3 februari naar het eenakterfestival in het BREStheater te Brielle. De toneelproductiegroep van (CVDKS) Spijkenisse speelt in het middagblok, een passe-partout voor de middag en de avond is te koop bij het theater.

Deel deze pagina: