Live Live

Dé openlucht bioscoop een groot succes!

Dinsdag 22 augustus 2023 17:07

Dé openlucht bioscoop een groot succes!

De Openlucht Bioscoop vond plaats op de Brielsche Aap in Brielle waar op beide dagen de zon heerlijk scheen. 

Brielle - Vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus was het weer genieten geblazen op de Brielsche Aap! Twee dagen lang kon je op het bijzondere eiland de mooiste films zien! En wederom was het door de werkgroep BRESfilm georganiseerde Openlucht Bioscoop een enorm succes.

Op vrijdagmiddag hebben kinderen kunnen genieten van de jeugdfilm Berend Botje, het mysterie van het ei. Voorafgaand aan de jeugdfilm konden de kinderen samen met het biebteam BZHD knutselen en ook dit was een succes. In de avond werd de comedy-drama Licorice Pizza getoond. Alle film- en eetliefhebbers konden op zaterdag genieten van de feel good film Chef. Je kon zelfs, net zoals in de film een overheerlijke Cubano sandwich bestellen. Velen hebben dit dan ook gedaan! De Openlucht Bioscoop werd afgesloten met de romantische komedie Yesterday, die gebruik maakt van populaire liedjes van The Beatles.

De Openlucht Bioscoop vond plaats op de Brielsche Aap waar op beide dagen de zon heerlijk scheen! “Er hing een gezellige goede sfeer, het was lekker weer en het was superleuk om de film Yesterday met heel het gezin op het grote doek te zien” aldus bezoeker Robert van Herk.” De Openlucht bioscoop staat garant voor zwoele zomeravonden met de mooiste films op het grote scherm en dat hebben we zeker waargemaakt geeft Cynthia Dekker, directeur van de Stichting Kunst en Cultuur Brielle, graag toe: ‘De samenwerking met de Brielsche Aap en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta maakte het ook echt een succes en een feestje voor jong en oud.’

Voor wie niet tot volgend jaar kan wachten: In BREStheater draait de werkgroep BRESfilm filmhuisfilms. De eerste films die je kan bekijken in BREStheater zijn Vortex op 24 september, EO op woensdag 4 oktober en op 15 oktober de film Alcarrás. Benieuwd naar het hele filmaanbod? Bekijk onze website www.brestheater.nl of kom de filmagenda halen bij de theaterkassa in de DukdalfBRES.

Deel deze pagina: