Live Live

Dagbesteding de Strandjutter viert de lente

Zondag 17 april 2022 11:08

Dagbesteding de Strandjutter viert de lente

De deelnemers kijken terug op een mooie, zonnige en gezellige dag!

Rockanje - Op dinsdag 12 april gingen de deelnemers van de Strandjutter in Rockanje op pad om te genieten van de lente en het landleven bij de IJsboerin.

Het vertrekpunt was de gezellige huiskamer van de dagbesteding van de Strandjutter in de Stuifakkers in Rockanje. Na een lekkere kop koffie bracht het toeristentreintje de deelnemers naar de boerderij van de familie Poost. Het treintje is mogelijk gemaakt door sponsoring van makelaarskantoor Kolpa van der Hoek in Oostvoorne.


Onderweg genoten de deelnemers van alle bezienswaardigheden en werden er zelfs gezellig liedjes gezongen. Iedereen was enthousiast dat ze er met zijn allen op uit gingen.

Aangekomen bij de IJsboerin werden de deelnemers verwelkomd met koffie en cake door Angelien Poot. Zo kon iedereen even bijkomen en hadden de deelnemers een gezellig praatje over het leven op de boerderij en de belevenissen onderweg. Daarna waren de deelnemers erg nieuwsgierig geworden naar de dieren op de boerderij. Ze keken hun ogen uit tijdens de rondleiding en vonden het erg leuk om even de pasgeboren lammetjes te bewonderen en zelfs te aaien. Maar ook konden de koeien, de honden en de kat op de boerderij op een knuffel rekenen.

Afgesloten werd met een versgebakken wafel met natuurlijk een bolletje ambachtelijk ijs erbij. Met een voldaan gevoel namen ze afscheid van de boerderij en gingen ze met het treintje terug naar de Strandjutter.


Deel deze pagina: