Live Live

Danssalon voor senioren

Gepubliceerd: Dinsdag 14 januari 2020 15:44

Danssalon voor senioren

Frank Sinatra, Doris Day, The Blue Diamonds, Fats Domino, Willy en Willeke Alberti en Elvis Presley voeren je weer mee naar vroeger.

Vierpolders - Vrijdag 24 januari is het weer zover in Vierpolders! De DansSalon, een oergezellige en unieke dansmiddag speciaal voor senioren. DJ Meneer Funkel komt met zijn bijzondere dj-set naar ’t Dijckhuis en laat liefhebbers weer even volop genieten van de allermooiste muziek van vroeger! Vanuit een sfeervolle setting wordt alles nog gedraaid met authentieke grammofoonplaten.

Alle senioren van Voorne zijn van harte welkom! Een borreltje, waag een dansje en ontmoet nieuwe mensen! In de pauze zal er een kleine verloting zijn met mooie prijzen! Om 15:00 uur klinkt het openingsnummer, maar vanaf 14:30 uur is ’t Dijckhuis reeds geopend. De entree is € 5,-. Na afloop kunt u nog genieten van een heerlijke soep van de beheerder Martijn tegen een kleine vergoeding.

De avond wordt georganiseerd door Stichting ’t Dijckhuis Vierpolders. Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/

Deel deze pagina: