Live Live

De Brielsche Aap ontvangt D66 minister Rob Jetten

Vrijdag 28 oktober 2022 19:39

De Brielsche Aap ontvangt D66 minister Rob Jetten

De toespraak van de minister begint om 19.00 waarna er ruim de gelegenheid is tot het stellen van vragen en discussie.

Brielle - Op 7 november komt minister Rob Jetten (D66) naar De Brielsche Aap in Brielle. Hij wil graag in gesprek met de inwoners van Voorne-Putten over de spanning in een aantal zaken in zijn portefeuille. De stijgende energieprijzen houden menigeen wakker. Is de compensatie voor de gestegen energietarieven voor de burgers voldoende. Wat gebeurt er als dat onvoldoende blijkt te zijn. Is het pakket van maatregelen die het kabinet voor bedrijven in gedachten heeft groot genoeg om een golf aan faillissementen te voorkomen.

De andere kant van zijn portefeuille, klimaat, geeft reden tot discussie. Doen we wel genoeg, doen we het juiste wel. Kunnen we zonder kernenergie voldoende bereiken in CO2-reductie en het zeker stellen van de levering van energie in de toekomst. D66 Lijsttrekker Lies van der Pol zal de discussie met de minister starten door de lokale thema’s op dit punt bespreken, waaronder windmolens, zonnevelden en aardwarmte.

Op 7 november start de avond met Rob Jetten om 18.30. De toespraak van de minister begint om 19.00 waarna er ruim de gelegenheid is tot het stellen van vragen en discussie.

Waar: in De Brielsche Aap, Kaaisingel 2 in Brielle.

Het is een open avond, iedereen is welkom na aanmelding. Aanmelden is verplicht, er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Iedereen ontvangt individueel een toegangsbewijs. Vraag die aan via info@d66voorneaanzee.nl en doe dat snel want het aantal toegangskaarten is beperkt.

Deel deze pagina: