Live Live

De Es neemt CZ Zorgprijs in ontvangst!

Gepubliceerd: Woensdag 18 september 2019 14:43

De Es neemt CZ Zorgprijs in ontvangst!

Het project ‘Wees eens aardig voor een ander’ is ontstaan uit het idee om de bewoners van De Es een mooi compliment te geven.

Spijkenisse - De Es in Spijkenisse, onderdeel van Argos Zorggroep, heeft de CZ Verwenzorgprijs gewonnen met hun inzending ‘Wees eens aardig voor een ander’. Tijdens de prijsuitreiking op 10 september in het Chassé theater nam Veronique Etienne, coördinator team Welzijn, de cheque van 800 euro om in het project te investeren in ontvangst.

Het project ‘Wees eens aardig voor een ander’ is ontstaan uit het idee om de bewoners van De Es een mooi compliment te geven. Een compliment doet immers iedereen goed! De Hartendames hebben dit initiatief op 21 augustus jl. ingekleurd in De Es. Zij hebben de bewoners in het zonnetje gezet met veel complimenten. Ook deelden de Hartendames lieve cadeautjes uit, zoals een ‘hug in a mug’, een veertje voor extra veerkracht, een vlindersnoepje voor een vlinder in je buik en gelukspoppetjes. De complimenten werden met een lach en een traan, maar vooral met veel liefde in ontvangst genomen. Het was een prachtige dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Ze zijn niet alleen erg trots op de prijs, die mogelijk is gemaakt door het CZ Fonds, maar hebben ook samen met een aantal bewoners genoten van de prijsuitreiking en het bijbehorende muzikale programma met als afsluiter Frans Bauer!

Deel deze pagina: