Live Live

De Es wint met project de CZ Zorgprijs!

Gepubliceerd: Donderdag 29 augustus 2019 12:26

De Es wint met project de CZ Zorgprijs!

Het project Wees eens aardig voor een ander is ontstaan uit het idee om de bewoners van De Es een mooi compliment te geven.

Spijkenisse - Het is feest in De Es! De Es in Spijkenisse, onderdeel van Argos Zorggroep, heeft namelijk de CZ Verwenzorgprijs gewonnen met hun inzending ‘Wees eens aardig voor een ander’. Tijdens de prijsuitreiking op 10 september a.s. ontvangen zij 800 euro om in het project te investeren.

Het project Wees eens aardig voor een ander is ontstaan uit het idee om de bewoners van De Es een mooi compliment te geven. Een compliment doet immers iedereen goed! De Hartendames hebben dit initiatief op 21 augustus jl. ingekleurd in De Es. Zij hebben de bewoners in het zonnetje gezet met veel complimenten. Ook deelden de Hartendames lieve cadeautjes uit, zoals een ‘hug in a mug’, een veertje voor extra veerkracht, een vlindersnoepje voor een vlinder in je buik en gelukspoppetjes.

De complimenten werden met een lach en een traan, maar vooral met veel liefde in ontvangst genomen. Het was een prachtige dag! Ze zijn erg trots op de prijs, die mogelijk is gemaakt door het CZ Fonds, en kijken uit naar de prijsuitreiking!

Deel deze pagina: