Live Live

De Onvergetelijke Kookclub is officieel geopend!

Vrijdag 05 april 2024 10:21

De Onvergetelijke Kookclub is officieel geopend!

Brielle - Rector Michael Scheffers verzorgde de officiële opening op een ludieke wijze door met een pollepel op een pan te slaan.

Samen koken, eten en ervaringen delen, begeleid door vrijwilligers van Alzheimer Nederland afdeling Voorne-Putten en Rozenburg en een echte kok (docent) van scholengemeenschap het Maerlant in Brielle, dat is De Onvergetelijke Kookclub Brielle.

Rector Michael Scheffers verzorgde de officiële opening op een ludieke wijze door met een pollepel op een pan te slaan. Ook vertelde hij enthousiast over de verbinding tussen de school en de lokale samenleving waardoor leerlingen op de toekomst worden voorbereid.

Het bestuur van afdeling Voorne Putten Rozenburg heeft samen met aanwezige vertegenwoordigers van de gemeente Voorne aan Zee en deelgemeente Rozenburg, bestuur en management onderwijsgroep Galilei , Alzheimer Nederland, vrijwilligers en deelnemers van de onvergetelijke kookclub geproost op deze mooie activiteit en is door de kok en coördinator van de kookclub rondgeleid in de keuken en restaurant.

Dit alles is mogelijk gemaakt door sponsoren Bidfood, Bloemmomenten, Maerlant en gemeenten in onze regio. Met elkaar zien ze uit naar alle mensen met dementie en hun naasten die naar de kookclub komen.

Wilt u ook meekoken en eten? In totaal is er ruimte voor 10 personen met dementie en een naaste. De kosten zijn 10 euro per persoon, welke digitaal aan het einde van de avond betaald kunnen worden.

U kunt zich opgeven via de e-mail: kookclub.brielle@alzheimervrijwilligers.nl. Coördinator Bea zal een bevestiging van uw aanmelding sturen.

Het thema van de volgende Onvergetelijke Kookclub op dinsdag 23 april is 'Italiaans Briesje'. De onvergetelijke kookclub start om 17.00 uur, locatie scholengemeenschap Maerlant te Brielle.

Deel deze pagina: