Live Live

De OproepCentrale is genomineerd!

Gepubliceerd: Donderdag 02 januari 2020 13:18

De OproepCentrale is genomineerd!

De vrijwilligers van de OproepCentrale ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in de thuissituatie.

Regio - Het is feest bij De OproepCentrale! Zij zijn namelijk genomineerd voor een Appeltje van Oranje en maken kans op een mooie prijs. Appeltjes van Oranje is een initiatief van het Oranje Fonds. De ‘appeltjes’ en worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de samenleving. 


De drie winnaars krijgen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro. De Appeltjes van Oranje worden in mei uitgereikt door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde.

Stemmen!
Om kans te maken, heeft De OproepCentrale stemmen nodig. Wil jij helpen? Breng je stem dan nú uit op stem.oranjefonds.nl/oproepcentrale

De vrijwilligers van de OproepCentrale ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in de thuissituatie. Bijvoorbeeld ouderen, maar ook (jong)volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De vrijwilligers zijn actief in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse.

Deel deze pagina: