Live Live

De stoerste Halve terug van weggeweest

Gepubliceerd: Zondag 29 december 2019 13:00

De stoerste Halve terug van weggeweest

Oorspronkelijk georganiseerd voor hardlopers, is er deze editie voor het eerst de mogelijkheid de 5, 10 en 21,1 km te wandelen.

Oostvoorne - Na een jaartje weggeweest te zijn, vindt op zondag 5 januari 2020 weer traditiegetrouw de Halve van Westvoorne plaats. Deze halve marathon, waarbij overigens ook gekozen kan worden voor een 10 kilometer of een 5 kilometer, is beroemd en berucht om het zware parcours en de vaak barre weersomstandigheden. We spreken dan ook niet voor niets van “de stoerste Halve van Zuid-Holland”!

Al jaren wordt deze loop georganiseerd door Voorne Atletiek. Oorspronkelijk georganiseerd voor hardlopers, is er deze editie voor het eerst de mogelijkheid de 5, 10 en 21,1 km te wandelen. Een prachtig en sportief begin van het nieuwe jaar, waar je ook voor kiest. Ook kinderen kunnen zich inschrijven, zij hebben de keuze uit een 1 of een 2 kilometer.


Na afloop is er voor iedereen die vooraf ingeschreven heeft via www.inschrijven.nl gegarandeerd een heerlijke warme snack en een unieke herinnering aan deze zware loop. Start en finish vinden weer plaats vanaf Paviljoen de Duinrand, Strandweg 4 te Oostvoorne

Schrijf je snel in, de inschrijving is nu geopend! De voor-inschrijving is stukken voordeliger dan inschrijving ter plaatse en bovendien kent de loop een maximum aantal deelnemers van 600!

Nog vragen? Stuur een mail naar dehalvevanwestvoorne@gmail.com

Deel deze pagina: