Live Live

De vijfde editie van Boccia met Boerenkool

Donderdag 18 januari 2024 10:39

De vijfde editie van Boccia met Boerenkool

Vierpolders - Uiteindelijk ging het om de meest gewonnen wedstrijden en die werden gewonnen door ‘de Balansjes’.

Door veel deelnemers werd er al reikhalzend naar uitgekeken: Boccia met Boerenkool bij Stichting je eigen Pad. Boccia is een soort indoor jeu-de-boules, dat werkelijk iedereen kan spelen. Het is een paralympische sport waarbij alle deelnemers op een stoel zitten en zodoende dezelfde beperking hebben.

Na afloop wordt er gezamenlijk gegeten en worden de sterke verhalen nog even aangehaald. Maar niet alles is gefantaseerd, want er zitten werkelijk pareltjes van worpen bij. Sportstichting Je eigen Pad heeft dan ook enkele individuele prijzen extra ter beschikking gesteld, o.a. voor de ‘Mooiste Worp’, wat door iedereen werd bevestigd dat die bij de juiste deelnemer is terechtgekomen: Eef Hogenboom.

Uiteindelijk ging het om de meest gewonnen wedstrijden en die werden gewonnen door ‘de Balansjes’, bestaande uit Karin de Ruiter en Willy van de Kooij. De heerlijke stamppotten kwamen weer van Slagerij Wageveld en deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door Postcode Loterij Fonds, waardoor laagdrempelig kon worden meegedaan met deze activiteit. Op zaterdag 17 februari vindt de volgende editie plaats en er zijn nog enkele plaatsjes vrij. Aanmelden kan via pia@jeeigenpad.nl of bel 06 11025353.

Deel deze pagina: