Live Live

De volgende keer ook een buurtbakkie doen?

Zondag 08 oktober 2023 10:28

De volgende keer ook een buurtbakkie doen?

Er zijn een heleboel initiatieven en activiteiten waar u als inwoner van Voorne aan Zee naartoe kunt gaan.

Voorne aan Zee - Donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober was het de Week van de Ontmoeting, ook wel de Week tegen de Eenzaamheid. Tijdens deze week werden er verschillende activiteiten, welke veelal wekelijks worden georganiseerd binnen de gemeente Voorne aan Zee extra uitgelicht.

Mocht u dus iets niet hebben bezocht, maar bent u wel benieuwd of deze activiteit iets voor u is? Dan kunt u altijd informeren of u alsnog een keer langs kunt gaan.

Er zijn een heleboel initiatieven en activiteiten waar u als inwoner van Voorne aan Zee naartoe kunt gaan. Niet iedereen weet soms waar hij of zij al deze informatie kan vinden en soms is het heel fijn om gewoon even te kletsen over uw wensen, behoeftes of situatie, daarom hebben wij deze week op verschillende locaties binnen de gemeente Voorne aan Zee het Buurtbakkie georganiseerd.

Het Buurtbakkie wordt georganiseerd vanuit Fijnjetezien, dit keer sloten ook Stichting PUSH, de Voornes Opstapbus, Fietsmaatjes Voorne aan Zee, Stichting de Zonnebloem, Steunouder van Kwadraad, De Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Welzijn Ouderen en Catharina, thuis op Voorne aan. Ook kwam op woensdag de Wethouder Janneke Postma langs voor een kopje koffie. Al met al waren het zeer geslaagde bijeenkomsten welke zeker voor herhaling vatbaar zijn!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u een suggestie waar wij de volgende keer kunnen staan? Neem dan contact op met Isabelle Miltenburg via (06) 82015125 of i.miltenburg@catharina.nl


Foto: Flaire Fotografie

Deel deze pagina: