Live Live

De wereld van de Tablet

Gepubliceerd: Zondag 12 mei 2019 19:25

De wereld van de Tablet

Hoe werkt een tablet nu precies en waar moet u op letten? Bij de SWO in Spijkenisse bieden ze hiervoor een doorlopende cursus aan.

Spijkenisse - Elke vrijdagmiddag, van 13:00 tot 15:00 uur kunt u de ontmoetingsruimte Mei binnen lopen voor een tabletcursus. De Stichting Welzijn Ouderen (SWO) biedt hier een doorlopende cursus aan.

Met een Tablet heeft u de wereld op schoot. U kunt ermee surfen, lezen, mailen, gamen, films kijken en wat al niet meer. Mulitasken is met een Tablet geen probleem, bijvoorbeeld een boek lezen en tegelijkertijd luisteren naar muziek. Of werken met fotobestanden en ondertussen luisteren naar je favoriete muziek.

Maar hoe werkt een tablet nu precies en waar moet u op letten? Daarom organiseert de SWO een tabletcursus, de cursus bestaat uit 5 lessen waarin u de beginselen van het werken met een tablet leert. U koopt een strippenkaart voor de lessen die u in uw eigen tempo doorwerkt. Een strippenkaart kost € 35,00 voor mensen met een servicepas, zonder service pas kost een kaart € 50,00.

U hoeft zich niet aan te melden om mee te gaan doen. U kunt gewoon op vrijdag de Mei binnen stappen.

Deel deze pagina: