Live Live

Delano a Cohen keert terug bij v.v. Nieuwenhoorn

Gepubliceerd: Zaterdag 04 januari 2020 19:00

Delano a Cohen keert terug bij v.v. Nieuwenhoorn

Het kampioenschap met Quick Boys in 2016 zou hij graag met Nieuwenhoorn in de komende jaren willen herhalen!

Nieuwenhoorn - In het nieuwe jaar heeft de voetbaltechnische commissie overeenstemming kunnen bereiken met Delano a Cohen om minimaal voor de komende twee seizoenen de zwart-witte clubkleuren te verdedigen. Daarnaast wil hij graag bijdragen aan de verdere uitbouw van de jeugdafdeling.

Delano a Cohen, een defensieve middenvelder van 28 jaar, startte zijn voetbalopleiding bij v.v. Nieuwenhoorn. Zijn talent werd al snel opgemerkt, waardoor hij als tweedejaars E-speler vertrok naar Sparta Rotterdam en daarna Excelsior. Na zijn eerste jaren in de seniorenafdeling in het 1e elftal van Excelsior en Almere City te hebben gespeeld, keerde hij in het seizoen 2011-2012 terug naar Nieuwenhoorn om te gaan voetballen op het (toen) hoogste amateurniveau, de Hoofdklasse zondag.


Na een succesvolle eerste periode bij Nieuwenhoorn vertrok Delano naar de top van het zaterdagamateurvoetbal om achtereenvolgens voor BVV Barendrecht, v.v. Zwaluwen, Quick Boys en wederom BVV Barendrecht uit te komen. Het kampioenschap met Quick Boys in 2016 zou hij graag met Nieuwenhoorn in de komende jaren willen herhalen!

Delano kwam al regelmatig bij de club kijken, waarbij hij vaak door vele supporters werd aangesproken met de vraag wanneer hij terug zou komen op het oude nest. De weg die Nieuwenhoorn inmiddels is ingeslagen, spreekt Delano dusdanig aan, dat hij heeft aangegeven graag mee te willen bouwen om de club, en vooral ook de jeugdafdeling, terug te brengen naar het niveau van zijn jeugd. Hij zal komend seizoen dan ook als jeugdtrainer aan de slag gaan bij Nieuwenhoorn geassisteerd door zijn vader Roy a Cohen (momenteel jeugdtrainer bij Feyenoord BVO).

Deel deze pagina: