Live Live

DeltaPORT Donatiefonds helpt met donaties

Gepubliceerd: Zaterdag 21 december 2019 17:07

DeltaPORT Donatiefonds helpt met donaties

Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse havenen industriegebied hun maatschappelijke betrokkenheid.

Regio - Het DeltaPORT Donatiefonds heeft recent opnieuw tal van regionale organisaties financieel ondersteund. Een donatie is toegekend aan onder meer de historische vereniging Westelijke Voorne. Zij krijgen een donatie als bijdrage voor de vervanging van buitenmeubilair bij museum De Duinhuisjes in Rockanje.

Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse havenen industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Lokale adviescommissies van het DeltaPORT Donatiefonds hebben recent ook bijdragen toegekend aan onder meer Kernplatform Geervliet voor de aanschaf van een buurt-AED en Speelstad Brielle voor een waterglijbaan.

Deel deze pagina: