Live Live

Derde editie BRESlive

Gepubliceerd: Dinsdag 19 mei 2020 15:33

Derde editie BRESlive

Om 20:00 uur zal de livestream starten en zal Brandon samen met zijn vrienden een multidisciplinaire show geven. 

Brielle - Op zaterdagavond 23 mei vindt alweer de derde editie van BRESlive plaats. Dit maal met de voor BREStheater publiek inmiddels bekende Brandon Taylor!

Brandon Taylor is nu vier jaar aan de weg aan het timmeren als artiest. Naar eigen zeggen is het allemaal een uit de hand gelopen grapje. Hij begon als Spoken Word artiest zonder de verwachting daar successen mee te behalen. Nu is hij opeens theatermaker onder de noemer Taylor Made. Hij heeft met zijn crew in verschillende theaters gestaan waaronder in BREStheater.

Brandon is dus inmiddels zeker geen onbekende meer in BREStheater. Al drie keer verkocht hij de zaal volledig uit en voor volgend seizoen staat hij ook alweer twee keer op het programma! Op 23 mei komt Brandon echter niet voor een volle, maar voor een lege zaal spelen.

Om 20:00 uur zal de livestream starten en zal Brandon samen met zijn vrienden een multidisciplinaire show geven waarin je wordt meegenomen in zijn reis! Geniet van een mix van: Zang, rap, spoken word & dans; allemaal vanuit je luie stoel thuis!

BRESlive is weer gratis te bekijken, maar er is wel de mogelijkheid om geld te doneren. Meer informatie over de livestream, doneren en alle links is te vinden op de website van BREStheater.

Deel deze pagina: