Live Live

DJ Crew wint ‘Kleine Ereprijs Westvoorne’

Gepubliceerd: Zondag 12 januari 2020 20:34

DJ Crew wint ‘Kleine Ereprijs Westvoorne’

De ‘Kleine Ereprijs Westvoorne’ is een gemeentelijke onderscheiding voor jonge inwoners van Westvoorne.

Westvoorne - De DJ Crew is de winnaar van de ‘Kleine Ereprijs Westvoorne’ 2019. Op zondag 12 januari 2020 ontving zij de Kleine Ereprijs uit handen van burgemeester Peter de Jong. De DJ Crew ontvangt deze onderscheiding omdat zij zich afgelopen jaar hebben ontwikkeld tot een voorbeeld voor vele jongeren.

De DJ Crew was zondag gevraagd om een bijdrage te leveren aan de Open Dag – Kick Off – Talent Day in MFC De Merel in Rockanje. Vol enthousiasme stonden de vijf jongeren, die de DJ Crew vormen, achter hun draaitafel op het podium. Zij maakten van elke opkomst een muzikaal feestje. Tijdens het spannende moment van bekendmaken van de winnaar draaiden zij passende muziek. De verrassing was des te groter toen burgemeester Peter de Jong hun naam noemde als winnaar.

Kleine Ereprijs Westvoorne

De ‘Kleine Ereprijs Westvoorne’ is een gemeentelijke onderscheiding voor jonge inwoners van Westvoorne. De gemeente Westvoorne is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen binnen de gemeente. Zij zijn een voorbeeld en mogen best eens in de schijnwerpers staan. Daarom is speciaal voor onze jonge helden het jeugdlintje, ‘Kleine Ereprijs Westvoorne’ genaamd, in het leven geroepen. Kinderen en jongeren van 4 tot en met 17 jaar die zich op een positieve manier hebben ingezet voor anderen of voor de gemeente kunnen worden voorgedragen. Voor de toekenning van de onderscheiding heeft de commissie zich laten leiden door vooraf vastgestelde criteria. De prijs is een ontwerp en creatie van edelsmid Mirjam Bentvelzen.

Foto: William van den Handel

Deel deze pagina: