Live Live

Doe mee met de gratis QR-FIT clinics!

Gepubliceerd: Zondag 15 mei 2022 10:27

Doe mee met de gratis QR-FIT clinics!

Dankzij deze beweegroutes wordt buiten bewegen makkelijker en leuker!

Rockanje/Oostvoorne - Op 14 mei heeft wethouder van sport, Jorriena de Jongh de QR-FIT beweegroutes in Oostvoorne een Rockanje geopend. Zo’n 30 enthousiaste sportievelingen hebben onder leiding van QR-FIT instructeur Jimmy de route in Oostvoorne gelopen.

Heeft u het QR-FIT openingsevent gemist en wilt u toch onder deskundige begeleiding de QR-FIT beweegroutes uitproberen? Dat kan! Op onderstaande data geven Gerda Groenenberg van Westvoorne Sportief en Natalie de Snaijer van Sparkle Sports vier QR-FIT clinics in Oostvoorne en Rockanje. De clinics duren ongeveer anderhalf uur.

19 mei, 20.30 uur in Rockanje (start speeltuin Zeeweg)
23 mei, 9.00 uur in Rockanje (start speeltuin Zeeweg)
24 mei, 19.00 uur in Oostvoorne (start parkeerplaats OVV)
4 juni, 13.00 uur in Oostvoorne (start parkeerplaats OVV)

Aanmelden kan hier

Meedoen met de clinics gratis, maar wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelden voor de route in Rockanje kan door een berichtje te sturen naar info@westvoornesportief.nl of 06-55565387. Voor de route in Oostvoorne kun je je aanmelden via info@sparklesports.nl of 06-23231393.

Wat is QR-FIT?
Langs de routes, die je kunt vinden in de gratis QR-FIT app, vind je verschillende paaltjes met QR-codes. Door deze codes te scannen krijg je steeds wisselende oefeningen, die je op je eigen niveau en tempo kunt doen. Dankzij deze beweegroutes wordt buiten bewegen makkelijker en leuker!

Deel deze pagina: