Live Live

Doe ook mee met de Buurt Kunstwedstrijd!

Donderdag 08 februari 2024 17:24

Doe ook mee met de Buurt Kunstwedstrijd!

Voorne aan Zee - Al jaren is de Buurt Kunstwedstrijd onderdeel van de Cultuurweek ieder jaar in maart.

Als de lente eraan komt, wordt het weer tijd voor de Cultuurweek in de gemeente Voorne aan Zee. In de week van 17 t/m 24 maart kunnen bewoners van de gemeente Voorne Aan Zee genieten van een breed aanbod van culturele activiteiten.

De voorbereidingen zijn al in volle gang en de eerste aankondigingen zullen binnenkort verschijnen.

Al jaren is de Buurt Kunstwedstrijd onderdeel van de Cultuurweek. Maatschappelijk betrokken groepen zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen. Schilder- en knutselclubs, schoolklassen, dagbestedingslocaties, alles kan en het maakt niet uit hoe oud of ervaren de leden zijn.

Iedere groep mag gezamenlijk een kunstwerk maken en daarmee deelnemen aan de wedstrijd. Het thema van dit jaar is ‘Kleurrijk Voorne aan Zee’. Voor iedere deelnemende groep is een gratis startpakket met materialen beschikbaar. Na aanmelding kan het startpakket opgehaald worden bij SBO in Hellevoetsluis of de Stuifakkers in Rockanje.

Het kunstwerk kan tussen 11 en 14 maart ingeleverd worden op één van deze twee locaties. Zaterdag 23 maart vindt de feestelijke prijsuitreiking voor het meest aansprekende kunstwerk plaats tijdens de DansSalon in de Stuifakkers.

Meer informatie vindt u op fijnjetezien.nl.

Aanmelden kan bij Saskia Matthee: smatthee@sbonu.nl of 06-82081566 (ma/di/do).

Deel deze pagina: