Live Live

Doe ook mee met de ZomerPlog & CleanUp

Gepubliceerd: Donderdag 02 juni 2022 16:39

Doe ook mee met de ZomerPlog & CleanUp

Houd je van sporten, sportief wandelen of joggen? Erger je je aan het zwerfvuil en plastic op straat en in de sloten? Raap dan mee!

Nissewaard - Op zaterdag 18 juni organiseert PloggingNU samen met Reinis, gemeente Nissewaard en Veldsink-Driekleur van 10 tot 12 uur een zwerfvuilactie: de ZomerPlog & CleanUp. Start en finish is bij de Kinderboerderij in Spijkenisse. En het wordt extra bijzonder, want ze hebben wat te vieren. Het is namelijk het tiende zwerfvuilevent dat ze organiseren!

Wat gaan we doen?

We gaan ploggen. Dat betekent wandelen (of hardlopen), genieten van de omgeving en tegelijkertijd zwerfvuil opruimen. De start is bij de Kinderboerderij om 10.00 uur. Vanaf die centrale plek starten ze. Rond 12.00 uur is daar ook weer de finish en maken ze de totale zwerfvuilopbrengst bekend.

Ren (of wandel) en raap mee

Houd je van sporten, sportief wandelen of joggen? Erger je je aan het zwerfvuil en plastic op straat en in de sloten? Raap mee. Schrijf je in via www.plogging.nu of via FB. Deelnemen is gratis. Jong en oud mag meedoen. Plogmateriaal (zoals grijpers, handschoenen en zakken) is aanwezig en voor koffie en koek wordt gezorgd.

Maak kans op een weekendje weg!
Wanneer je na inschrijving de actie ook aanmeld op www.veldsink.nl/buurtactie maak je kans om een weekendje weg te winnen in een bungalowpark (t.w.v. € 500,-.)

Deel deze pagina: