Live Live

Doensdag

Gepubliceerd: Woensdag 07 augustus 2019 17:00

Doensdag

Doensdag is een samenvoeging van de woorden "doen" en "woensdag" en dit kenmerkt dan ook deze activiteit.

Hellevoetsluis - Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseert een Doensdag voor kinderen op woensdag 14 augustus 2019. Deze dag is speciaal voor kinderen die samen met begeleiders van harte welkom zijn. Dit jaar met een nieuw element.

Doensdag is een samenvoeging van de woorden "doen" en "woensdag". Dit kenmerkt dan ook deze activiteit. Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse speurtocht om kennis te maken met het militair erfgoed in de vesting van Hellevoetsluis. Na de speurtocht volgt er een zoektocht naar een heuse schat die in het gebied van de kustbatterij achter de kazerne Haerlem verstopt is. Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen. De kosten per kind bedragen € 2,50. Begeleiders zijn gratis. Een zaklamp is heel handig.

Nieuw bunker-escape

Dit jaar voor het eerst biedt men ook een heus escape spel aan, een bunker-escape. Bij dit spel moet men proberen om binnen 20 minuten te ontsnappen uit een bunker door puzzels op te lossen. Dit spel is bedoeld voor kinderen met één of twee begeleiders. Er is per spelronde plaats voor 8 personen.

Voor drie verschillende momenten op deze middag kan men inschrijven voor deze bunker-escape, om 14:00 uur, 14:30 uur of 15:00 uur. Schrijf dus snel in voor deze nieuwe bijzondere activiteit.

Opgeven is zeer wenselijk, dit kan door op de site www.fronttaal.info uw kind aan te melden en te kiezen voor de gewenste activiteit. Of geef uw aanmelding telefonisch door op 06 - 31254909.

Meer informatie over de Doensdagen vind u bij activiteiten onder bezoekersinformatie op de site www.fronttaal.info, of door te bellen naar 06 - 31254909.

Deel deze pagina: