Live Live

Donatie ExxonMobil aan Voedselbank Spijkenisse

Gepubliceerd: Dinsdag 06 oktober 2020 17:01

Donatie ExxonMobil aan Voedselbank Spijkenisse

De Voedselbank kreeg een cheque voor het geweldige bedrag van € 6.360 !

Spijkenisse - Op de ExxonMobil Smeeroliemengfabriek in Pernis was van april t/m augustus de Lente & Zomer veiligheidscampagne. Die campagne is vast onderdeel van het veiligheidsbeleid van het bedrijf en dat staat op hoog niveau.

Al 7 jaar lang waren er geen verzuimongevallen op deze fabriek. Tijdens de campagne werden er 318 veiligheids- en verbetermeldingen gedaan. Aan iedere melding was een geldbedrag gekoppeld. De opbrengst van de campagne is jaarlijks bestemd voor een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor de Voedselbank Spijkenisse en omstreken.

Op 30 september jl. was een delegatie van het bestuur van de Voedselbank uitgenodigd om het resultaat te horen en de bijbehorende cheque in ontvangst te nemen. Vanwege de coronasituatie kon dit slechts in kleine kring gebeuren.

De Voedselbank werd ontvangen door Wilbert Hollestelle (Plantmanager), Erwin de Waard (SSHE Supervisor) en Eric Kloos (SSHE Assistant). Wilbert Hollestelle overhandigde het geweldige bedrag van € 6.360 in de vorm van een cheque aan Anco Bonninga, coördinator van de Voedselbank Spijkenisse.

Het bestuur van de Voedselbank Spijkenisse e.o. is enorm blij met dit grote bedrag. Mede hierdoor verwachten zij dit jaar de exploitatie sluitend te krijgen en blijven ze zo in staat om hun cliënten van de broodnodige voedselpakketten te voorzien. Zij bedankt ExxonMobil dan ook hartelijk dat zij ook op deze manier betrokken zijn bij organisaties die zich voor het maatschappelijk belang inzetten, zoals de Voedselbank. Kijk voor meer info op http://voedselbankspijkenisse.nl/

Deel deze pagina: