Live Live

Donatie uit 'De Hoge Hoed' voor G.V. Brinio

Woensdag 31 januari 2024 10:23

Donatie uit 'De Hoge Hoed' voor G.V. Brinio

Brielle - Tijdens de nieuwjaarsborrel werd de cheque overhandigd aan de voorzitter van de vereniging.

Vrijdag 26 januari kwamen leden van gymnastiekvereniging Brinio bijeen voor een gezellige nieuwjaarsborrel. Onderling kon men gezellig bijpraten over het afgelopen jaar en tevens de plannen voor het komende jaar bespreken.

Daarnaast was er nog een hoogtepunt van de avond! Namelijk de uitreiking van een zeer gulle donatie door een lid van de vereniging, Marieke de Werker namens het Havenbedrijf Rotterdam. Onder de naam ‘Hoge Hoed’ ondersteunt Havenbedrijf Rotterdam vijftien voornamelijk regionale organisaties met ieder € 1.000,-. Met deze jaarlijkse actie spreekt het Havenbedrijf zijn waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd inzetten voor de samenleving.

De medewerkers kunnen die organisaties waarvoor ze zich inzetten voordragen. Aan het eind van ieder jaar worden briefjes met de namen van de organisaties in een ‘Hoge Hoed’ gedaan en vervolgens haalt de Algemene Directie van het Havenbedrijf ongezien vijftien briefjes uit de hoed.

De ‘Hoge Hoed’ past bij wat het Havenbedrijf belangrijk vindt, namelijk om maatschappelijk betrokken te zijn.

Dit jaar was Gymnastiekvereniging Brinio Brielle één een van de gelukkige winnaars. Tijdens de borrel werd deze cheque overhandigd aan de voorzitter van de vereniging. Namens de vereniging sprak de voorzitter uit vereerd te zijn deze donatie aan te nemen en uiteraard zeer dankbaar te zijn.

Deel deze pagina: