Live Live

Donaties van DeltaPort Donatiefonds

Zaterdag 25 maart 2023 12:47

Donaties van DeltaPort Donatiefonds

De lokale adviescommissies van het DeltaPORT Donatiefionds hebben recent weer enkele bijdragen toegekend. 

Regio - Het DeltaPORT Donatiefonds is het ‘burenfonds’ van de Rotterdamse haven. Met dit fonds onderstreept het havenbedrijfsleven samen met het Havenbedrijf Rotterdam haar maatschappelijke betrokkenheid door het verstrekken van geldelijke bijdragen aan organisaties zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Het fonds heeft jaarlijks ongeveer € 300.000,- te besteden. Iets minder dan de helft van dit bedrag wordt bijgedragen door het bedrijfsleven, de rest komt van het Havenbedrijf Rotterdam. Donaties worden verdeeld over de gehele regio.

De lokale adviescommissies van het DeltaPORT Donatiefionds hebben recent bijdragen toegekend aan onder meer Toneelvereniging Barendrecht voor nieuwe decorplaten, korfbalvereniging Zuidland in Bernisse voor nieuwe picknicktafels, de stichting Wielertour 2023 in Brielle, WSV Tarweweijk voor de de viering van het 75- jarig bestaan van de speeltuin, de stichting Promotie Hellevoetsluis voor 200 jaar vuurtoren, de stichting Nieuwe Brug in Spijkenisse voor een boottocht met gehandicapten en de stichting Fietsmaatjes aan Zee voor de aanschaf van een duofiets.

Deel deze pagina: