Live Live

Drie junioren TVS’90 naar WK Denemarken

Gepubliceerd: Zondag 01 juli 2018 20:39

Drie junioren TVS’90 naar WK Denemarken

Triathlonvereniging TVS'90 heeft drie van haar junioren geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het WK in Denemarken. 

Spijkenisse - TVS’90 is trots dat drie van haar junioren door de Nederlandse Triathlonbond zijn geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen bij het WK op het Deense schiereiland Fyn. Vrijdag bijten Marije Hijman en Joey van ’t Verlaat het spits af.

Joey, die de competitiewedstrijden uitkomt voor de koploper in de Eredivisie TriMates en Marije, die voor TVS’90 uitkomt in het 1e damesteam, zullen kort naar elkaar starten voor hun WK Run Bike Run. Hier leggen ze in Odense de afstand van 5km lopen, 20 km fietsen en de afsluitende run van 2,5 km af.

Een paar dagen later op dinsdag 10 juli start de ploeggenoot van Marije in het TVS’90 damesteam, Kim van ’t Verlaat, in Svendborg. Zij start op het onderdeel Crosstriathlon. Kim, regerend Nederlands Kampioen op dit onderdeel, begint met 500 mtr zwemmen, gevolgd door bijna 15km mountainbiken en sluit af met een crossloop van 5 km.

Alle info over het WK en hoe deze talentvolle junioren ‘live’ zijn te volgen is te vinden op www.fyn2018.com

Deel deze pagina: