Live Live

Droom Anderstaligen wordt realiteit

Gepubliceerd: Donderdag 17 september 2020 17:11

Droom Anderstaligen wordt realiteit

Diverse leesliefhebbers, die nieuwsgierig zijn naar ontmoeting met anderstaligen, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze Open Leesgroep.

Hellevoetsluis - Op 24 september is de eerste bijeenkomst van "Ontmoet en oefen" in Cultuurhuis Nieuwe Veste. De Open leesgroep nodigt anderstaligen en Hellevoeters uit om elkaar te ontmoeten en hun Nederlands te oefenen door met elkaar te lezen en te praten.

De droom van een groep groep anderstaligen van Albeda startcollege Hellevoetsluis wordt realiteit tijdens een speciale startbijeenkomst op 24 september. Op initiatief van het 'Durf te Dromen' project van Cultuurhuis Nieuwe Veste wordt in samenwerking met Bibliotheek Hellevoetsluis een speciale leesclub georganiseerd, waarbij de ontmoeting van anderstaligen van het Albeda Startcollege met Nederlandstalige inwoners van Hellevoetsluis mogelijk wordt gemaakt.

Diverse leesliefhebbers, die ook nieuwsgierig zijn naar ontmoeting met anderstaligen, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze Open Leesgroep. De begeleiding van deze leesgroep is in handen van twee enthousiaste vrijwillige taalcoaches van het digi-taalhuis. Na de startbijeenkomst is er tijd om het boek thuis te lezen. Daarna ontmoet iedereen elkaar weer op 12 november voor de boekbespreking en wordt deze leesgroep op feestelijke wijze afgesloten.

Volg alle ontwikkelingen, foto's en verhalen van deze leesgroep via www.durftedromen.online

Deel deze pagina: