Live Live

Druk in Tintestein bij viering van eerste SSJEP dag

Woensdag 13 juli 2022 11:36

Druk in Tintestein bij viering van eerste SSJEP dag

De spelletjes op de eerste SJEPP (Sportstichting Je eigen Pad) dag werden officieel geopend door wethouder Borgonjen.

Tinte - Afgelopen weekend was het druk in Tintestein, Sportstichting Je eigen Pad vierde haar eerste SSJEP (afkorting van Sportstichting Je eigen Pad) dag. Het schitterende weer zorgde voor een extraatje.

Reeds vroeg in de ochtend werd begonnen met een ontbijt en spelletjes voor het hele gezin. Op het prachtige schoolplein achter het gebouw konden de kinderen o.a. midgetgolf spelen, blikgooien, reuze mikado, bouwen met grote blokken en de FitLight Trainer zette ook menig ouder aan het werk. Er was een echt blote voeten pad en tussendoor een traktatie. Toen deze groep moegespeeld naar huis ging, was het de beurt aan de ouderen met een lunch en spelletjes.

Deze spelletjes werden officieel geopend door wethouder Borgonjen, die benadrukte dat deze vorm van bijeenkomen het brein aan het werk zet en de sociale contacten vergroot en ook dat dit zo belangrijk is op het moment. Er werd bij de spellen op gezette tijden fanatiek gespeeld bij bv sjoelen, 4 op een rij, dobbelen en ook de FitLight Trainer, en zorgde ervoor dat er veel reuring was in Tintestein. Tijdens de pauze sloot de fietsgroep aan. Hier werden al bekenden opgezocht en werd er even bijgekletst. De fietsgroep was tijdens een puzzzeltocht ruim twee uur onderweg en enkelen iets langer, omdat het terrasje lekker zat. Het afsluitende warm en koude buffet hapte er lekker in.

Het woord ‘gezellig’ werd deze dag het meest gebruikt door alle groepen. Een mooi compliment voor de organisatie en natuurlijk ook de deelnemers. Sportstichting Je eigen Pad heeft nu zomerreces en start haar lessen en activiteiten weer vanaf 22 augustus. Voor meer info: 06 11025353 of info@jeeigenpad.nl

Deel deze pagina: