Live Live

Duurzame Dagen in Gemeente Westvoorne

Gepubliceerd: Vrijdag 01 november 2019 16:29

Duurzame Dagen in Gemeente Westvoorne

De gemeente wil hiermee huiseigenaren helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Westvoorne - De gemeente Westvoorne organiseert in november samen met de WoonWijzerWinkel de Duurzame Dagen Westvoorne. Inwoners kunnen zich inschrijven voor de inwonersavond in MFC De Merel in Rockanje of de inwonersavond in De Kokerij in Oostvoorne.

Daarnaast staat op twee dagen de mobiele showroom van de WoonWijzerWinkel in de gemeente en kunnen inwoners tijdelijk tegen een gereduceerd tarief advies op maat krijgen.

Inwonersavonden Duurzame Dagen Westvoorne

Tijdens de inwonersavonden krijgen huiseigenaren informatie over het verduurzamen van hun woning. Maandagavond 18 november vindt de eerste bijeenkomst plaats in De Kokerij in Oostvoorne en op dinsdagavond 26 november volgt de bijeenkomst in Multifunctioneel Centrum De Merel in Rockanje. Tijdens deze avonden geeft de gemeente samen met de WoonWijzerWinkel informatie en advies over wat men zelf kan doen en waar de gemeente bij kan helpen. Er wordt advies gegeven over zonnepanelen, warmtepompen, isoleren, besparen, duurzaamheidsleningen en rijkssubsidies.

Advies met korting
Tijdens de bijeenkomsten kunnen inwoners zich inschrijven voor advies op maat door gespecialiseerde adviseurs van de WoonWijzerWinkel. Dit wordt tijdens de Duurzame Dagen aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Dit is een tijdelijke actie van de gemeente.

Mobiele showroom
Op twee dagen in november staat er een mobiele showroom in Rockanje en Oostvoorne. Hier kunnen inwoners duurzame maatregelen bekijken en tips krijgen van een bouwkundig adviseur. De mobiele showroom staat woensdag 13 november van 14.00 -18.00 uur op het plein aan het begin van de Stationsweg in Oostvoorne en zaterdag 23 november op het Dorpsplein in Rockanje van 10.00 – 14.00 uur.

Inwoners kunnen zich gratis aanmelden voor de Duurzame Dagen Westvoorne via woonwijzerwinkel.nl/wijkactie-westvoorne.

Deel deze pagina: