Live Live

Duurzame Ontdekbus

Gepubliceerd: Dinsdag 01 november 2022 13:14

Duurzame Ontdekbus

Door middel van spannende proefjes maken kinderen kennis met het begrip duurzaamheid. 

Hellevoetsluis - Zaterdag 5 november staat vanaf 10 uur tot ongeveer 3 uur ’s middags de Duurzame Ontdekbus in Hellevoetsluis op het winkelcentrum De Struytse Hoeck op het evenementenplein waar vroeger de fontein stond.

Ontdekken, proefjes, zelf dingen maken en aan de slag met techniek? Wat duurzaamheid betekent ontdek je bij de Duurzame Ontdekbus. Een bus die rijdt op groen gas. Een bus waarvan de elektriciteit wordt opgewekt door een zonnepaneel. Een bus vol duurzame snufjes voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 15 jaar.

Door middel van spannende proefjes maken kinderen kennis met het begrip duurzaamheid en leren ze op een leuke, speelse manier dat we in kleine stapjes onze ecologische voetafdruk al kunnen verkleinen.

Dat is wat ze zaterdag 5 november kunnen doen bij de Duurzame Ontdekbus die op uitnodiging van GroenLinks PvdA Voorne aan Zee naar ons toe komt. Terwijl de kinderen hun leergierigheid botvieren, kunnen hun ouders de politici en vrijwilligers onder het genot van een kopje koffie of thee aan de tand voelen over hun plannen in de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.

Deel deze pagina: