Live Live

Een duim en een krabbel van de burgemeesters!

Gepubliceerd: Woensdag 20 januari 2021 15:00

Een duim en een krabbel van de burgemeesters!

Alleen door samen te werken kunnen we cybercriminaliteit een halt toeroepen.

Regio - Op 3 december 2020 heeft er een Teams-meeting plaatsgevonden met de burgemeesters van de Zuid-Hollandse Eilanden. Hoewel de intentie om aan te sluiten eerder al was uitgesproken, is nu definitief besloten dat Gemeente Hoeksche Waard, Gemeente Hellevoetsluis, Gemeente Goeree-Overflakkee, Gemeente Westvoorne, Gemeente Nissewaard en Gemeente Brielle zich aansluiten bij Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden (ZHE).

Cybernetwerk ZHE is een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende partijen met als missie om ondernemers tot 40FTE cyberweerbaar te maken! “Slachtoffer zijn van een cyberaanval is duur, maar onze kennis delen is gratis.” Aldus Cybernetwerk ZHE.

De bestuursleden van Cybernetwerk ZHE kijken met veel enthousiasme uit naar de toekomst van deze unieke samenwerking. “Hoe meer draagvlak, des te groter het resultaat. Alleen door samen te werken kunnen we cybercriminaliteit een halt toeroepen. De aansluiting van de gemeenten is daarbij van cruciaal belang”. Aldus Christian Boertje, Voorzitter Cybernetwerk ZHE.

Ben je ondernemer in een van de bovengenoemde gemeentes? Neem contact op of schrijf je in via de website www.cybernetwerkzhe.nl

Deel deze pagina: