Live Live

Een kopje koffie drinken met de politie

Donderdag 21 december 2023 17:00

Een kopje koffie drinken met de politie

Hellevoetsluis - Wijkagent Thalisia van Heukelen gaat vanaf 2024 maandelijks graag het gesprek aan tijdens het spreekuur in de bibliotheek. 

Vanaf 2024 kan dit! Wijkagent Thalisia van Heukelen komt dan maandelijks naar Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, locatie Hellevoetsluis voor een spreekuur. Inwoners van Hellevoetsluis zijn de ogen en oren van de gemeenschap en weten goed wat er in de wijk gebeurt. Daarom gaat wijkagent Thalisia van Heukelen graag het gesprek aan tijdens het spreekuur in Bibliotheek Hellevoetsluis.

Even voorstellen:

‘’Mijn naam is Thalisia van Heukelen en ik ben vanaf 17 juni 2023 werkzaam als wijkagent van de wijk Zuid-West in Hellevoetsluis. In 2001 ben ik begonnen met de opleiding en sindsdien altijd in dit gebied werkzaam geweest. Het is tenslotte het mooiste gebied van onze regio. Naast wijkagent werk ik binnen ons basisteam als familieagent. Het is een dankbare taak om nabestaanden van slachtoffers bij te staan in de moeilijkste periode van hun leven.

Mocht u mij tegenkomen in de wijk en heeft u een vraag, spreek mij dan vooral aan. Dit kan vanaf 2024 ook in Bibliotheek Hellevoetsluis waar ik maandelijks een inloopspreekuur zal hebben. U kunt natuurlijk ook een bericht achterlaten via Politie.nl, een DM via Instagram of via 0900-8844.’’

Wanneer de exacte datum en tijd van het spreekuur definitief zijn, wordt dit geplaatst op www.bzhd.nl.

Deel deze pagina: