Live Live

Een vierde padelbaan bij TPC de Kooistee

Woensdag 12 juli 2023 09:17

Een vierde padelbaan bij TPC de Kooistee

TPC de Kooistee krijgt subsidie van Gemeente Voorne aan Zee voor het aanleggen van een vierde padelbaan. 

Hellevoetsluis - Het college van B&W van Gemeente Voorne aan Zee heeft onlangs een positief besluit genomen om een sportinvesteringssubsidie te verlenen aan Tennis- en Padelclub De Kooistee in Hellevoetsluis. In de raadsvergadering van 31 augustus besluit de gemeenteraad of het advies van het college voor de sportsubsidieverlening wordt overgenomen en het geld daadwerkelijk wordt toegekend aan de sportvereniging.

De subsidie is bedoeld voor het aanleggen van een vierde padelbaan bij TPC de Kooistee. De vereniging heeft momenteel drie padelbanen, maar om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag is een vierde baan nodig. “Als gemeente Voorne aan Zee vinden we het belangrijk dat onze inwoners kunnen sporten en bewegen. Door de sportsubsidies kan de gemeente ondersteuning bieden aan een sportief toekomstbestendige omgeving,” aldus wethouder Daan van Orselen.

Op basis van de Algemene Subsidie Verordening 2023 en de geldende Beleidsregels Subsidiering, kan er subsidie verleend worden ten behoeve van de bouw, de renovatie of de uitbreiding van een verenigingsaccommodatie en toebehoren. Commerciële accommodatieonderdelen, zoals sportkantines, zijn daarbij uitgesloten.

Deel deze pagina: