Live Live

Eerste eredivisie tennis thuiswedstrijd bij LTC

Gepubliceerd: Dinsdag 16 april 2024 13:40

Eerste eredivisie tennis thuiswedstrijd bij LTC

Spijkenisse - De landelijke KNLTB-Eredivisie die dit jaar ook 125 jaar bestaat kent vele bekende Nederlandse tennissers. 

LTC Spijkenisse heeft zondag afgeslagen met de eerste eredivisie tennis thuiswedstrijd en mocht niet klagen met het mooie zonnige weer. Het was zeer druk op het mooie tennispark, waar veel tennisliefhebbers tennis konden komen kijken op een zeer hoog niveau.

De landelijke KNLTB-Eredivisie die dit jaar ook 125 jaar bestaat kent vele bekende Nederlandse tennissers en wat elk jaar weer een hele spannende competitie is. Na een mooi en goed trainingskamp in Altea in Spanje te hebben gehad, was het LTC-Tennisteam er dan ook weer helemaal klaar voor.

Helaas was het begin toch niet wat zij er van verwacht hadden, en wisten zij ook dat zij tegen de favoriet en tevens kampioen van de afgelopen jaren flink aan de bak moesten. Of het de zenuwen waren of dat zij pech hadden met een aantal beslissende momenten, zij kwamen helaas met 0-4 uit de singles en dat was een kleine domper.

Echter na de lunch werd de rug gerecht en werd er weer flink tegenaan gegaan door hun jongens en hadden zij bijna beide singles naar hun kant gehaald. Door een heel klein beetje pech en net niet het beslissende moment te kunnen toeslaan, is één dubbel toch naar de tegenpartij gegaan en hebben zij heel mooi hun eer gered door de laatste dubbel in een boeiende strijd te winnen.

Daardoor was de eindstand 1-5 voor de tegenstander, maar had het ook zomaar anders kunnen lopen als er net even een tennisballetje de andere kant op was gevallen en met wat meer geluk de eindstand daardoor beter had kunnen zijn. Het geeft in ieder geval heel veel moed, kracht en zelfvertrouwen voor de volgende partij, waarin zij er weer alles aan gaan doen om deze partij in winst om te zetten.

Uiteraard zijn altijd alle tennisliefhebbers welkom op hun mooie tennispark en in de nabije toekomst ook padel park, al waar je onder het genot van een drankje en lekkere hapjes kunt genieten van een hoog niveau op het gebied de tennissport.

Deel deze pagina: