Live Live

Eerste exemplaar nieuw album overhandigd

Gepubliceerd: Maandag 13 mei 2019 18:11

Eerste exemplaar nieuw album overhandigd

Briellenaar Ger Vos heeft het eerste exemplaar van zijn nieuwe album uitgereikt aan Rob van Wijk, directeur van Theater De Stoep. 

Spijkenisse - Na afloop van zijn uitverkochte concert in De Stoep heeft Ger Vos vrijdagavond het eerste exemplaar van zijn gloednieuwe album 'Ger Vos Live in Concert' uitgereikt aan theaterdirecteur Rob van Wijk. Het album is opgenomen in 2018 tijdens de zevende editie van zijn jaarlijkse, steeds uitverkochte Feeling Good Tour in het Nieuwe Luxor Theater i.s.m. het grote orkest van Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics.

Oude tijden herleefden en herinneringen kwamen weer boven in de grote zaal van theater De Stoep. Met een geweldige live band o.l.v. Co Vergouwen heeft Ger er weer een ouderwets knallend feest van gemaakt zoals we van hem gewend zijn. Na afloop was er nog een fantastische afterparty tot in de late uurtjes met DJ Thomm! Speciale dank aan alle medewerkers van theater De Stoep voor de gastvrijheid en de goede zorgen en dank aan allen die erbij waren!

Deel deze pagina: