Live Live

Eerste zege bij Junioren voor Yiroh van Duijvenvoorde

Gepubliceerd: Zondag 23 oktober 2022 13:48

Eerste zege bij Junioren voor Yiroh van Duijvenvoorde

Door zijn overwinning is Yiroh in het Clubkampioenschap van SHW op de tweede plaats geëindigd.

Strijen – Yiroh van Duijvenvoorde stond dit jaar al drie keer op het podium van het Clubkampioenschap van Strijen, maar op de bovenste trede stond de 12-jarige karter uit Zwartewaal nog niet. Na afloop van de vijfde en laatste SHW-clubrace was het wel zo ver. Na een uiterst spannende strijd in de kwalificatie, de pre-finale en de finale was Yiroh op zijn Falcon-kart de sterkste van de dag bij de Junioren. Het was zijn eerste overwinning in deze klasse.

Door zijn overwinning is Yiroh in het Clubkampioenschap van SHW op de tweede plaats geëindigd. “Daar ben ik heel blij mee en deze overwinning geeft een boost voor volgend jaar. Dan blijf ik in de Junior rijden. Ik weet niet of ik alle wedstrijden in de GK4 ga rijden, maar we rijden sowieso het NK en de IAME Series Benelux. Wellicht pakken we ook de Europese race in Genk mee. Dat zou heel gaaf zijn om te rijden.”

Yiroh wil graag Michael en Erwin Kuiper bedanken en verder Frank, Sabrina, Nicky Buitelaar, Peter en Nick de Bruijn en zijn school Nord Anglia International School Rotterdam.

Deel deze pagina: