Live Live

Eetclub en Tai Chi in nieuwe voetbalkantine in Oostvoorne

Vrijdag 08 maart 2024 10:32

Eetclub en Tai Chi in nieuwe voetbalkantine in Oostvoorne

Oostvoorne - U bent van harte welkom om een keer aan te sluiten, ongeacht uw leeftijd.

In de gloednieuwe voetbalkantine van Oostvoorne vindt elke derde woensdagmiddag van de maand een gezellig samenzijn plaats. De Eetclub, georganiseerd door Fijnjetezien, brengt mensen bij elkaar voor een evenement waar genieten van eten hand in hand gaat met het koesteren van gezelligheid. Samen met de deelnemers wordt er voor een aantrekkelijke prijs een menu samengesteld, soms zelf bereid, maar meestal besteld bij lokale ondernemers. Het assortiment varieert van Thais tot Afrikaans, en zelfs een smakelijke stamppot van de plaatselijke slager behoort tot de mogelijkheden.

Naast het culinaire aspect hechten we veel waarde aan lichaamsbeweging. Daarom organiseren we op de tweede en vierde woensdag van de maand Tai Chi-lessen, gegeven door Anneke Sas. Anneke, een ervaren beoefenaar van Tai Chi met 20 jaar ervaring, staat bekend om haar expertise in deze eeuwenoude bewegingskunst. Tai Chi staat bekend om zijn langzame, vloeiende bewegingen en bevordert niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook het mentale welzijn.

Onderzoek toont aan dat mensen die Tai Chi beoefenen minder vaak vallen dan degenen die andere oefeningen doen, mede dankzij de versterking van de benen en het verbeteren van het evenwicht.

Anneke benadrukt dat bij Tai Chi iedereen van harte welkom is, ongeacht leeftijd, en zelfs als men een rollator gebruikt of op een stoel zit. Na de les, rond circa 15:00 uur, is er ruimschoots gelegenheid om samen koffie te drinken. Ook mensen die eerst een kijkje willen nemen voordat ze besluiten mee te doen, zijn van harte welkom.

Voor deelname aan de Eetclub wordt een kleine vergoeding van 7,50 euro gevraagd, en voor de Tai Chi 5 euro.

U bent van harte welkom om een keer aan te sluiten.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Mirjam Stolk via telefoonnummer 06-57227215 of per e-mail m.stolk@stichting-push.nl.

Deel deze pagina: