Live Live

Eilandhopper weer een groot succes!

Woensdag 17 augustus 2022 12:43

Eilandhopper weer een groot succes!

De Eilandhopper is een succes voor de ouders met kinderen maar ook voor de ondernemers.

Het einde van de zomervakantie is in zicht, maar het einde van de actietermijn Eilandhopper (gelukkig) nog niet! Vele Voorne-Puttenaartjes hebben de afgelopen weken met hun Eilandhopper in hun hand de eilanden onveilig gemaakt. 

Christiaan van Engen van Frittella Rockanje: ´De eerste week van de vakantie leek het wel alsof de Eilandhoppers aan het begin van de straat werden uitgedeeld, zo leuk al die kinderen en hun ouders!´

Bij Clubhuis Nautica spreken we Pim (8) en zijn moeder: ´We hadden van deze locatie nog nooit gehoord, maar met deze prachtige zomer is dit het ideale terras en de kinderen lekker zwemmen en van de glijbaan in het Brielse Meer; wij komen hier vaker!´ Zelf vult Pim aan dat hij binnenkort een proefles bij zwemvereniging de Duck gaat doen, die starten in september.

Initiatiefnemer Sanne Elenbaas is trots: ´Dit is het tweede jaar dat de Eilandhopper er is en het is nu al een begrip! Maar het is zo leuk! En waar ik zelf bijzonder van geniet: blije ondernemers die elkaar vinden en gaan samenwerken én hele blije kinderen met ouders die het als leidraad gebruiken en lekker stempels scoren. Een mes wat aan twee kanten snijdt! Heerlijk! Zeker weer voor herhaling vatbaar! En dat het leeft is zeker: neem nou de Biberbunker die speciaal voor de Eilandhopper een mok heeft laten maken die kinderen via Facebook kunnen winnen!´

De Eilandhopper is nog geldig tot en met 30 september 2022. Bij 10 stempels kunnen kinderen in september of oktober voor slechts 2,50 euro naar Miniworld Rotterdam.

Deel deze pagina: