Live Live

Eindopbrengst van €22.420 voor Tintese rommelmarkt

Dinsdag 09 april 2024 13:13

Eindopbrengst van €22.420 voor Tintese rommelmarkt

Tinte - Ondanks de regen was het erg druk en gezellig vanaf de opening van de markt in de ochtend.

Afgelopen 30 maart was het weer zo ver: de jaarlijkse rommelmarkt in Tinte. De weergoden hadden dit jaar het weer niet goed besteld maar dat mocht de pret niet drukken! Het was een drukke dag met bezoekers, vrijwilligers en natuurlijk onderhandelaars.

Ondanks de regen was het erg druk en gezellig vanaf de opening van de markt. De kramen waren goed gevuld en alles lag er prachtig bij wat was verzorgd door hun fantastische vrijwilligers! Van potten en pannen tot speelgoed, van schilderijen tot kleding, er was genoeg keus voor iedereen!

Ook de traditionele, versgebakken oliebollen en wafels waren weer van de partij en er kon een lekker patatje of ijsje van de IJsboerin gehaald worden.

Dit jaar hebben ze met zijn allen maar liefst €22.420 opgehaald! Wat zijn ze blij en dankbaar dat ondanks dat het weer niet mee zat, de vrijwilligers er toch stonden en alles op alles zetten om de mooie spullen voor de beste prijs te verkopen en te onderhandelen! Zij willen iedereen bedanken die deze dag er is geweest als bezoeker en natuurlijk ook als vrijwilliger!

De voorbereidingen van het Tintefeest op 4,5 en 6 juli zijn alweer in volle gang! Ook voor dit evenement zoeken zij nog hulp! Wil jij ook bij deze gezellige club vrijwilligers horen en ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan nu aan! Geef je op via www.tinte.nl en wie weet zien wij jou in Tinte!

Deel deze pagina: