Live Live

Elektrische deelscooters nu ook in Nissewaard

Gepubliceerd: Woensdag 09 september 2020 15:29

Elektrische deelscooters nu ook in Nissewaard

GO Sharing heeft als ambitie om duurzaam vervoer voor iedereen toegankelijk te maken.

Nissewaard – Vanaf vandaag kleurt Nissewaard een stuk groener. Het deelscooter bedrijf GO Sharing biedt in samenspraak met de gemeente tientallen elektrische scooters in de stad aan. Met deze toevoeging op vervoersaanbod reizen inwoners makkelijk, efficiënt en op leuke en duurzame manier door de stad.

De scooters staan verspreid door de gemeente en kunnen door iedereen worden gebruikt met een geldig rijbewijs. Toeren naar andere steden om hier de deelscooter achter te laten is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een rit naar Rotterdam, Barendrecht of Albrandswaard waar de dienst eerder dit jaar al is gestart.

Een duurzame ambitie
GO Sharing heeft als ambitie om duurzaam vervoer voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te bereiken zijn er in verschillende gemeenten in Nederland honderden scooters geplaatst. Op deze manier stimuleert het bedrijf inwoners om de auto te laten staan en met alternatief vervoer te reizen. Al tienduizenden mensen maken, in verschillende steden, gebruik van deze dienst. Van inwoners en ondernemers tot studenten en dagjesmensen. Samen met de gemeente draagt GO Sharing bij aan een groene en bereikbare stad. Met het aansluiten van Nissewaard is het bedrijf een stap dichter bij haar ambitie.

Hoe het werkt?
Met de compacte deelscooters rijden gebruikers gemakkelijk door heel de regio. De scooters zijn via de GO Sharing app op ritbasis te huren. Dit betekent dat gebruikers niet aan een abonnement vastzitten en alleen betalen voor de tijd dat zij de dienst gebruiken. GO Sharing is al te gebruiken v.a. €0,23 per minuut.

Deel deze pagina: