Live Live

Elles Thiel nieuw raadslid voor de VVD Brielle

Gepubliceerd: Zondag 19 juli 2020 10:25

Elles Thiel nieuw raadslid voor de VVD Brielle

Na een periode van twee jaar als commissielid, schuift Thiel door als raadslid voor de VVD.

Brielle - Elles Thiel uit Brielle is tijdens de raadsvergadering van 6 juli jl. geïnstalleerd als nieuw raadslid voor de VVD. Zij is de opvolgster van Arie van Gorsel die na een periode van zo'n 15 jaar een punt heeft gezet achter de lokale politiek. Thiel was al commissielid voor de VVD. Na een periode van twee jaar als commissielid, schuift Thiel door als raadslid voor de VVD.

De Brielse is geen onbekende in de gemeente. Gedurende 15 jaar runde ze een winkel in de binnenstad van Brielle. Haar ondernemersgeest is een aanwinst voor de fractie en voor de gemeente. Naast winkelier is ze ook altijd actief geweest om Brielle, Vierpolders en Zwartewaal te promoten met onder andere haar bijdragen aan Stichting Bruisend Brielle en als secretaris van zowel de Brielse winkeliersvereniging als Stichting Bevrijdingsfestival Brielle. Voor laatstgenoemde zet ze zich nog steeds in.

In 2018 is ze, na een aantal jaren achter de schermen in het bestuur van VVD Brielle werkzaam te zijn geweest, naar voren getreden als commissielid. Elles Thiel: "Brielle is uniek, hoor je vaak als mensen onze gemeente bezoeken. Laten wij daar met zijn allen trots op zijn! In de komende twee jaar staan er nog voldoende uitdagingen voor de gemeente op de agenda zoals de bestuurlijke fusie en de energietransitie." "Daar wil ik, waar mogelijk, graag mijn steentje aan bijdragen. Uiteindelijk willen we namelijk allemaal wonen, werken en vertoeven in een gezellige en sfeervolle gemeente.", aldus kersvers VVD-raadslid Thiel.

Deel deze pagina: