Live Live

Energiesteun al meerdere malen gedoneerd!

Gepubliceerd: Vrijdag 04 november 2022 12:36

Energiesteun al meerdere malen gedoneerd!

Tot op heden heeft de stichting Urgente Noden Nissewaard tientallen inwoners die zich in urgente financiële nood bevinden kunnen helpen. 

Nissewaard - De stichting Urgente Noden Nissewaard heeft naast de donaties die zij van charitatieve fondsen, kerken en particulieren krijgt al meerdere malen € 190,- op haar rekening mogen ontvangen van inwoners die zelf vinden dat ze de energiesteun vanuit de overheid voor hun energierekening niet nodig hebben.

Zelfs al voordat dat zij de toeslag op hun privé rekening hadden ontvangen hebben ze het al weggegeven! Deze donateurs vinden dat deze toelage van november en december vooral moet gaan naar mensen die ook echt in nood zitten en daarvoor zijn ze bij SUN Nissewaard aan het goede adres. Want alle donaties die de stichting ontvangt worden gegeven aan mensen die het echt nodig hebben. Dat is mogelijk omdat de gemeente de organisatiekosten betaalt.

Tot op heden heeft de stichting tientallen inwoners die zich in urgente financiële nood bevinden kunnen helpen en nog steeds komen iedere week nieuwe aanvragen binnen.

De maatschappelijke organisaties, waar de hulpbehoevende inwoners bij aankloppen, hebben ten behoeve van de inwoners van Nissewaard al vele duizenden euro’s mogen ontvangen in de vorm van noodhulp, voor bijvoorbeeld de medische kosten, kosten van vervoer, herinrichting na noodzakelijke verhuizing en nog veel meer andere dringende redenen.

Heeft u zelf een urgente financiële nood neem dan contact op met de organisatie die u bijstaat. Is er geen mogelijkheid om bijvoorbeeld via de gemeente of de desbetreffende organisatie een financiële bijdrage te krijgen , dan kan Sun Nissewaard wellicht uitkomst bieden. Uw maatschappelijk werker of begeleider kan dan namens u een aanvraag bij SUN Nissewaard doen.

Door de donaties die SUN Nissewaard tot op heden heeft ontvangen kan een noodzakelijke gift snel worden verleend. Hun oprechte dank gaat dan ook uit naar al die organisaties en particulieren die hen daarbij helpen.

Wilt u hulp of kunt u helpen kijk dan op de website www.sunnissewaard.nl hoe dit mogelijk is. Ook vindt u hier het nummer van de bankrekening waarop giften aan SUN Nissewaard gestort kunnen worden.

Deel deze pagina: